Előfizetői tartalom

Itt a bizonyíték: Magyarország végre legyűrte a koronavírus-járványt

Portfolio
Stabilan 5% alatt van a pozitív tesztek aránya az összes elvégzett mintavételen belül Magyarországon a koronavirus.gov.hu adatai alapján, a mai napon 3% alá került a fontos mutató. Ezen a héten tavaly szeptember óra először került 5% alá a pozitív koronavírusos esetek aránya a teszteken belül, mostanra pedig a 7 napos mozgóátlag is a célszint alatt van. Ezzel Magyarország ellenőrzés alá vonta a vírus terjedését.

A pozitív minták aránya 3% alá csökkent szombaton, így a trendet mutató 7 napos mozgóátlag is az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által küszöbnek tekintett 5% alá bukott, derült ki a koronavirus.gov.hu mai adataiból. Tavaly szeptember óta a héten először történt meg, hogy Magyarországon stabilan 5% alatt volt a koronavírus-tesztek napi pozitivitási aránya, ami azt jelzi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés