Előfizetői tartalom

Zsiday újabb járványhullámra figyelmeztet, ami már nyáron lecsaphat Európára

Portfolio
"Három hete írtam arról, hogy az új vírusvariánsokkal még baj lehet, és ez jelenti a legnagyobb bizonytalanságot a világgazdaság jövője kapcsán. Sajnos úgy tűnik, hogy a B 1.617.2 jelű indiai verzió keresztbe tehet akár már a nyári turistaszezonnak is - szemben azzal, amit sok hónapon át gondoltam, miszerint a nyár már nyugodtan telhet  a fejlett világban" - vezeti fel cikkét Zsiday Viktor, befektető.

Az alábbi ábrán az látható, hogy ez a variáns miként terjedt el az elmúlt hetekben Nagy-Britanniában: alig volt pár hete észrevehető, mára pedig az összes eset 20%-a felett van. Ugyanez a variáns árasztotta el az eddig példásan védekező Délkelet-Ázsiát is, több országban is olyan problémákat okozva, amelyet nem tudnak kezelni. Forrás: Cser Tamás, Zsiday Viktor A brit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés