Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: havi 20 ezer forintot bukhatna egy átlag magyar család, a csata elején vagyunk

Portfolio
Mi azon országok közé tartozunk, melyeknek az a véleménye, hogy a környezetvédelem és a klímavédelem költségeit a nagy klímaromboló cégeknek kell megfizetniük – mondta Facebook-videójában Brüsszelből Orbán Viktor. A kormányfő szerint vannak, akik ezt az emberekkel fizettetnék meg, az ezzel kapcsolatos csata most kezdődik az uniós csúcson.

Orbán Viktor miniszterelnök és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Brüsszelbe érkeztek az EU-csúcsra, a kormányfő három témát emelt ki. Szerint a járványkezelés terén Magyarország a gratulációkat szokta fogadni, mivel a beoltottságot tekintve az EU-ban az első helyek egyikén vagyunk. Emellett szó lesz a migrációról is, a legfontosabb most a klímavédelem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés