Előfizetői tartalom

Fajsúlyos dolgokról kell még megegyezni, de Magyarország már lezárná a tárgyalásokat az új uniós agrárpolitikáról

Portfolio
Magyarország mielőbb lezárná a tárgyalásokat a hazai gazdatársadalom jövőjét befolyásoló, új uniós agrárpolitikáról - mondta Nagy István. Az agrárminiszter eddig komoly részsikerekről számolt be, azonban azt is hozzátette, hogy az e heti uniós csúcson meg kell még egyezni a kisebb gazdaságokat érintő előírások vagy a versenyképesség és a klímavédelmi intézkedések közötti egyensúly gyakorlati megvalósításáról.

A miniszter, aki részt vesz az újabb, várhatóan utolsó egyeztetésen a tagállamok mezőgazdasági minisztereinek e heti brüsszeli találkozóján, a Magyar Nemzetnek adott interjújában kifejtette, hogy eddigi egyeztetéseken sikerült már letenni a jövő néhány fontos alapkövét. Már majdnem készen áll a hazai gazdatársadalom jövőjét alapvetően befolyásoló európai agrárpolitika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés