Előfizetői tartalom

Örülhetnek a tengerre vágyó magyarok: Horvátország könnyít a kiskorúak határátlépésén

MTI
Péntektől további enyhítések lépnek életbe Horvátországban, a korábbi 25 fő helyett száz főig lehet nyilvános rendezvényeket és összejöveteleket tartani, zárt térben engedélyezik a sportolást, valamint az éttermek számára a beltéri kiszolgálást, és a határátlépésen is könnyítenek a kiskorúak számára - jelentette be Davor Bozinovic horvát belügyminiszter, a válságstáb vezetője a testület szerdai sajtótájékoztatóján.

A létszámkorlátozás alól két terület kivétel. A temetésekre nem vonatkozik többé létszámhatár, az esküvőket 120 főig lehet megrendezni, azzal a feltétellel, hogy a résztvevőknek rendelkezniük kell védettségi igazolással.     Engedélyezik zárt térben a sportolást, kivéve az iskolákban. Nyílt térben lehetőség lesz szakkiállítások és vásárok megrendezésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés