Előfizetői tartalom

Az elmúlt tíz év legnagyobb közútfelújítási programjába kezd most bele a kormány

MTI
"Ha minden jól megy, 2021-ben az elmúlt tíz év legnagyobb mértékű közutas beruházási programját hajthatjuk végre" - hangsúlyozta csütörtökön egy Győr-Moson-Sopron megyei útfelújítási projekt átadásán az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára. Mosóczi László szavai szerint az idén több mint ezer kilométeren kezdődhetnek útfelújítási munkák, ami a tavaly elindítottnak a kétszerese.

Mosóczi László Győrújbaráton - ahol átadták a Nyúl és Ménfőcsanak közötti összekötő utat, amelynek több mint hét kilométerét korszerűsítették - kiemelte, 2021-ben a vidéki életminőség javítása, a kistelepülések jobb megközelíthetősége a fő cél, így elsősorban a mellékutakon emelik a szolgáltatási színvonalat, döntő részben a hazai költségvetési forrásokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés