Előfizetői tartalom

Döntött a kormány: újabb kedvezmény jár a védettségi igazolványhoz

Portfolio
A május 30-i gyermeknapi zenés-táncos rendezvényeken a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők, felnőttek és a velük lévő 18 év alatti gyerekek, fiatalok vehetnek részt - mondta a kormányszóvivő csütörtökön a Facebook-oldalára feltett videóban. A kormánydöntésről szóló rendelet meg is jelent a csütörtök esti Magyar Közlönyben.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta, hogy az elmúlt másfél év nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyermekeknek is megpróbáltatást jelentett, hiszen távol voltak a barátaiktól, elmaradtak a közös játékok, a szülinapok, a programok.     Ugyanakkor a több mint 5 millió beadott oltásnak köszönhetően sok mindenben visszatérhet az élet a normális kerékvágásba - fűzte hozzá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés