Előfizetői tartalom

Máris megvan a Magyar Honvédség új parancsnoka?

Portfolio
Miután szerdán váratlanul megjelent Áder János döntése, melyben felmentette Korom Ferenc vezérezredest, a Magyar Honvédség parancsnokát, csütörtökön újabb sokat eláruló határozat jelent meg. Orbán Viktor miniszterelnök május 28-i hatállyal ugyanis a honvédelmi miniszter javaslatára felmentette Ruszin-Szendi Romuluszt, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkárát.

Az Orbán Viktor által jegyzett, csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent határozat értelmében a helyettes államtitkárt más fontos megbízatására tekintettel mentette fel a kormányfő. Ez a fél mondat arra utalhat, hogy Ruszin-Szendi Romulusz lesz a szerdán váratlanul felmentett Korom Ferenc utódja a honvédség parancsnokaként. Forrás: Honvédelem.hu Ahogyan arról beszámoltunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés