Előfizetői tartalom

Külföldi nyaralást tervezel? Így lehet majd utazni a magyarok kedvenc üdülőhelyeire

Portfolio
A koronavírus-korlátozások feloldása és az egyre jobb vírusadatok mellett sokan gondolkodnak már azon, hova lehetne külföldre utazni a nyáron. Az utazási korlátozások feloldásával is érvényben marad azonban számos olyan korlátozás, amivel nem árt tisztában lenni, ha külföldön nyaralnánk. Alábbi cikkünkben a magyarok kedvelt nyaralóhelyei kapcsán gyűjtöttünk össze néhány hasznos információt.

A KSH 2019-re vonatkozó statisztikái szerint a legnépszerűbb (nyaralási) célpont a magyarok körében Horvátország volt, de a közkedvelt célországok között volt Olaszország, Ausztria, Spanyolország, Bulgária, Görögország, Törökország is. Tavaly a koronavírus miatt érthetően visszaestek a távolabbi utazási célpontok és az utak hossza is, a többnapos utak is inkább az olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés