Előfizetői tartalom

Rekordot döntött Magyarországon az online kiskereskedelem

MTI
  Egy év alatt harmadszor múlta felül minden korábbi teljesítményét az internetes és csomagküldő értékesítés Magyarországon, 2020-ban először értek el ezermilliárd forint feletti összesített forgalmat a webshopok. A koronavírus jól láthatóan felgyorsította az elektronikus kereskedelem térnyerését - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Cseresnyés Péter, aki beszélt arról is, hogy megszületett az első bírsághatározat az üzletekre vonatkozó járványügyi előírások be nem tartása miatt.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kereskedelempolitikáért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára a lap szombati számában olvasható interjúban elmondta, hogy Heti Monitoruk a nyitást követő négy hétben összességében nyolcszázalékos forgalomnövekedést jelzett 2019 azonos időszakához képest. A legfrissebb kimutatás szerint élelmiszerekből és gyógyszerekből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés