Előfizetői tartalom

Bombaként robbantotta szét a járvány az irodai közösségeket - indulhat az újratervezés?

Portfolio
Sokféle szempontot kell mérlegelni a vállalatoknak, mivel a járványhelyzet enyhülésével vissza lehetne térni az irodába, azonban annak közösségére a több hónapnyi bezárkózás után sokan nem is vágynak, és a továbbiakban is itthonról dolgoznának szívesen, még úgy is, hogy a vállalat ellentétes állásponton van -  fejtegette előadásában Kiss Ida, a DVM group tervezési osztályának vezetője a Portfolio HR Revolution konferenciáján.

Kiss Ida szerint a Covid-19 bombaként robbantotta szét az irodai közösségeket, az irodai tér jelentése a járvány miatt megváltozott, különösen azon munkáknál, amelyeket a virtuális térbe szerveztek ki. Így kérdésként merül fel, hogy hova térjenek majd vissza a dolgozók, illetve, hogyan lehet újra megteremteni a kohéziót, ráadásul a gazdasági szempontokról még nem is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés