Előfizetői tartalom

Megvan, mi a legnagyobb tanulsága a járványnak

Portfolio
Több tanulsága is lett a koronavírus-járványnak a munkaerőpiacra nézve, abban azonban egyetértés alakult ki a Portfolio HR Revolution konferencián, hogy a remote munkavégzés, azaz, hogy távolról is lehet dolgozni, velünk marad - elemezte a Covid-válság utáni toborzási trendeket és stratégiákat Toldi Gábor, SocialTalent CEE partner, DTC solution ügyvezető igazgatója.

A másik tanulsága pedig az, hogy munkaerőpiaci szempontól a dolgozók el is várják, hogy remote-ban dolgozhassanak. Ezt alá tudják támasztani azok a HR-esek, akik igazán kvalifikáltak, vagy a kritikus piaci szegmensekben, ahol igazi verseny folyik, ott azzal szembesülnek, hogy a jelöltek az állásinterjún a járvány utáni remote policy felől érdeklődnek. Toldi Gábor szerint annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés