Előfizetői tartalom

Operatív törzs: nem agresszívebb az indiai mutáns a britnél

Portfolio
A múlt hét keddje óta nem tart napi sajtótájékoztatót az operatív törzs, ezért kivételesnek számít a mai nap, ugyanis sajtótájékoztatót hirdettek meg. Az online eseményen elhangzott: a brit variáns fertőz továbbra is Magyarországon, eddig csak a korábban regisztrált két főnél mutatták ki az indiai mutánst, amely egyelőre nem tűnik veszélyesebbnek a britnél. Ma csaknem 440 ezer adag Pfizer-vakcina és 60 ezer Janssen-vakcina érkezik hazánkba, péntekre pedig 65 ezer Modernát várunk.

2021. június 01. 11:51 Megosztás Még vizsgálja Magyarország a 12-15 évesek oltásának kérdését A 12-15 évesek oltásával kapcsolatban figyelemmel követi az operatív törzs is a fejleményeket, az Európai Gyógyszerügynökség már engedélyezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés