Előfizetői tartalom

Talán sosem volt még olyan fontos a munkavállalók boldogsága, mint most

Portfolio
Fontosabb most a törődés, mint a pandémia előtt volt? – erre e kérdésre kereste a választ előadásában Dr. Mihók Krisztina, az Erste Bank Hungary Zrt. HR vezetője a Porfolio HR Revolution 2021 Konferencián. Az egészen biztos, hogy 2021-re felértékelődött a wellbeing, és az elégedett munkavállalók bizonyítottan magasabb árbevételeket generálnak. De megtudtuk azt is, hogy az iroda, mint közös munkahelyi tér nem tűnik el a jövőben sem, funkciója azonban nagyon meg fog változni.

Mit is jelent a törődés a munkahelyen? Leginkább azt, hogy a kollégákra nem csak munkaerőként, hanem egész emberként kell tekinteni, és segíteni kell nekik, hogy ki tudjanak teljesedni a munkában és a magánéletükben egyaránt. Fontos volt ez a pandémia előtt is, de sok minden megváltozott a járvány alatt: a törődés igénye mostanra kifejezetten megnőtt, hiszen az egész világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés