Előfizetői tartalom

Újra élőben együtt a HR szakma (Képgaléria + videó)

Portfolio
A HR Revolution 2021 iparági rendezvénnyel újraindultak a Portfolio komoly hagyományokkal bíró, nagy sikerű - és az elmúlt hónapokban a járvány miatt az online térbe költöző - szakmai konferenciái. A következő napokban a sorozat folytatódik: jön a Financial & Corporate IT, az FM & Hybrid Office, a Hitelezés 2021, az Építőipar 2021 és a Portfolio-MAGE Járműipar 2021 konferencia, két hét leforgása alatt. A részletekért érdemes felkeresni a Portfolio Konferencia oldalát.

A HR Revolution 2021 című, június elsejei rendezvényünkkel kezdetét vette a Portfolio fizikai térben újrainduló konferenciasorozata. Ennek során két hét leforgása alatt 6 szakmai rendezvényen vehetnek részt az érdeklődők online és offline módon egyaránt, a biztonsági protokollok maximális betartása mellett. A HR Revolution konferenciánkról az első beszámoló cikkek már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés