Előfizetői tartalom

UEFA: kizárhatják a BL-ből a Barcelonát, a Juventust és a Realt

MTI
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megerősítette, hogy eltávolíthatják a Real Madridot, a Barcelonát és a Juventust a Bajnokok Ligájában résztvevők sorából. Teodor Teodoridisz UEFA-főtitkár a madridi Marcának adott interjúban beszélt arról, hogy különutassága miatt szankcionálható és igenis kizárható a BL-szereplők közül a Szuperligát megalapítók közé tartozó három elitklub.

Az összes többi klub betartotta a szabályokat, ha ez a három nem tesz ugyanígy, bár a világ legjobbjai közé tartozik, ki lehet őket rúgni. Minden rajtuk múlik - mondta a főtitkár. Hangoztatta, hogy az UEFA számára minden klub egyenlő, és olyan értékeket véd, mint a tisztelet és az egyenlőség, ám ha a klubok megszegik az előírásokat, szembe kell nézniük a független testületek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés