Előfizetői tartalom

A védettségi igazolványról, az uniós utazásról és a lehetséges lazításokról is beszélt Gulyás Gergely

Portfolio
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón beszélt az egyes vakcinák hatékonyságáról, a kormány adatai szerint az oltások egyértelműen működnek - közölte. Az átoltottak aránya 54% a teljes társadalmon belül, de valójában akár 70%-os lehet az immunitás, mert sokan vannak, akik átestek a betegségen. Mindössze 2 millió ember nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal a 8 millió jogosultból, a maradék 2 millió embert viszont oltásra buzdít a kormány. Ezen kívül uniós ügyekről is beszélt Gulyás Gergely.

2021. június 03. 10:30 Megosztás Véget ért a kormányinfo A sajtótájékoztató véget ért, jövő héten - amennyiben lesz kormányinfo - ismét élőben jelentkezünk. 2021. június 03. 10:27 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés