Előfizetői tartalom

Drasztikusan rossz halálozási adatokat közölt a magyar kormányzat a Sinopharmról

Portfolio
Gulyás Gergely miniszter a mai Kormányinfón ismét elővette a kormány sok kritikát kapott oltási és halálozási adatait. A táblázattal azt szerette volna ismét bizonyítani, hogy minden oltás hatásos és megfelelő védelmet nyújt. Azonban a Sinopharm a – Pfizerhez és a Modernához képest – rövid oltási periódusa alatt egyre kedvezőtlenebb statisztikát produkál. Ahogy korábban is felhívtuk már a figyelmet: nagyon fontos lenne központilag megvizsgálni, hogy a kínai vakcinákkal oltottak esetében milyen arányban alakul ki az immunitás.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón ismételten elővette a kabinet oltottak körében vezetett, koronavírussal összefüggő halálozási számait, amit már az első közlésnél is rendkívül egységes szakmai kritika és elutasítás övezett. Mint a Portfolio rámutatott: az adatoknak sok gyakorlati haszna nem volt, de felmerült a kérdés a vakcinák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés