Előfizetői tartalom

Trükkösen is lehet védettségi igazolványt szerezni

Portfolio
Egy kiskapu miatt úgy is meg lehet szerezni a védettségi igazolványt, hogy valaki se oltást nem kapott, se beteg nem volt. Az úgynevezett ellenanyag teszteknél ugyanis nem minden szolgáltató kér fényképes igazolványt a pácienstől, így a rendszer kijátszható - számolt be a csütörtöki adásában az RTL Klub híradója.

A beszámoló szerint az ellenanyag teszteknél van a rendszer gyenge pontja, van olyan labor ugyanis, ahol nem ellenőrzik a személyazonosságot. A csatorna riportere rejtett kamerás felvétellel járt utána a dolognak, a helyszínen a TAJ-számot kérték el, a személyit azonban nem. Így ha valaki olyan vesz részt egy ellenanyag teszten, akit beoltottak és erről megkapja a hivatalos papírját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés