Előfizetői tartalom

Fejlődési pályán az agrárfinanszírozás - Ilyen szempontoknak kell megfelelniük a vállalkozásoknak

Portfolio
Elkötelezett a Takarékbank a fenntartható fejlődési célok elérésében, ugyanakkor fontosnak tartja a hazai agrárium versenyképességének fenntartását, a helyben termelt élelmiszer részarányának növelését. Ezért olyan vállalkozások és projektek finanszírozását részesíti előnyben, amelyek egyszerre felelnek meg a két célnak, azaz nemcsak környezeti szempontból, hanem gazdaságilag is fenntarthatók, a klímaváltozás elleni küzdelem mellett a versenyképesség növelését is segítik – mondta Szabó Levente, a Takarékbank vezérigazgató-helyettese a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow keretében tartott sajtótájékoztatóján.

A Takarékbank tradicionális partnere az agráriumnak, ezt a takarékszövetkezeti múlt teremtette meg, amelynek köszönhetően lehetőséget kaptunk arra, hogy helyben segítsük a mezőgazdasági és élelmiszeripari szereplők munkáját termékekkel, szolgáltatásokkal, pénzügyi tanácsadással. Az ügyfelek visszajelzései alapján nemcsak finanszírozó, pénzügyi partnerként tekintenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés