Előfizetői tartalom

Lecsökkent az oltakozási kedv Horvátországban, ezért oltóbuszokat vet be a kormány

MTI
Miután valamelyest csökkent az oltakozási kedv Horvátországban, de nagy mennyiségű vakcina áll rendelkezésre, a kormány mobil oltóállomásokat hoz létre, és oltóbuszokat küld minden olyan településre, amely messze esik az egészségügyi intézményektől, hogy felgyorsítsák az oltási kampányt - jelentette be szerdán Vili Beros egészségügyi miniszter.

A cél, hogy eljussunk minden állampolgárhoz, aki szeretné beoltatni magát - tette hozzá a tárcavezető. Beros arra kérte a megyéket, hogy aktívan kapcsolódjanak be az oltási programba. Csakis így lehet sikeres a turisztikai szezon, így örülhetünk együtt a tereken a horvát labdarúgó válogatott sikereinek az Európa-bajnokságon, tehetjük lehetővé a fiatalok számára a felhőtlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés