Előfizetői tartalom

Szorul vissza a járvány a világban, Magyarországon jövő héttől jön az újabb könnyítés

Portfolio
Folyamatosan javuló járványügyi adatok jelennek meg a világ legtöbb országában, köztük Magyarországon is, de eközben még mindig nagyok a kockázatok, elsősorban a szegény országokkal kapcsolatban. A kedden késő este megjelent Magyar Közlönyben a kormány két ponton is módosította a koronavírus-járvány terjedését megfékező korlátozó intézkedéseket, így június 14-től már falunapot is lehet tartani, és a koronavírus ellen védett ember felügyelete alatt 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken. Koronavírusról szóló szerdai híreinket ebben a cikkben gyűjtjük össze.

2021. június 09. 19:49 Megosztás World Vision: a menekültek nagy részét nem vonták be az oltási kampányokba A világon menekültként élő csaknem 80 millió ember nagy részét nem vonták be a koronavírus elleni oltási kampányokba - közölte szerdán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés