Előfizetői tartalom

A digitalizáció olyan, mint az úthenger – De mit kell tenni, hogy felülhessünk rá és vezethessük?

Portfolio
A termeléshatékonyság növelésének egyik legfőbb módja az ipari digitalizációs technológiák bevezetése. Mire kell figyelni egy-egy fejlesztési projekt tervezésénél a gyártástechnológiai innovációk, az energia- és egyéb termeléshatékonysági megoldások, fenntarthatóság vonatkozásában? Vállalatok osztották meg tapasztalataikat a Járműipar 2021 konferencián: Virág Aladár, a 4iG ipar 4.0 szaktanácsadója a digitalizációs megoldásokról, Godány Tamás, a Carl Zeiss magyarországi leányvállalatának vezetője a méréstechnikáról, Balán Péter, a Mitsubishi Electric magyarországi brand managere pedig az okos gyárakról beszélt.

Elsőként Virág Aladár, a 4iG ipar 4.0 szaktanácsadója és szakértékesítője tartott előadást az elavult gyártósorok okozta kihívásokról és arról, hogy miért ne dobjunk ki 20 évet a digitalizáció miatt. A digitalizáció olyan, mint az úthenger – kezdte prezentációját Virág Aladár. Elfuthatsz előle, de előbb-utóbb utolér, kikerülheted, de akkor lemaradsz róla,...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái