Előfizetői tartalom

Ötszörösére ugrott a skótoknál az új fertőzöttek száma, a franciák is óvatosságra intenek

MTI
A koronavírus Indiában azonosított delta variánsa miatt Skóciában várhatóan három héttel elhalasztják a járvány miatt elrendelt korlátozások tervezett enyhítését, Franciaországban a hatóságok óvatosságra intik a lakosságot. Írországban megszigorítják a karantént a Nagy-Britanniából érkezők számára, Ausztriában is terjed az új variáns.

Nicola Sturgeon skót miniszterelnök a parlamentben közölte: a június 28-ra tervezett enyhítés várható elhalasztásával azt szeretnék elérni, hogy minél több embert olthassanak be. A hivatalos döntést várhatóan a jövő héten hozzák meg, de a kormányfő helyesnek tartotta előzetesen tájékoztatni arról, hogy várhatóan Skócia egyetlen részén sem enyhíthetnek a korlátozásokon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés