Előfizetői tartalom

Új felmérés készült: mikor térnének haza a kivándorolt magyarok?

Portfolio
A kivándorlás intenzitása mára jelentős mértékben csillapodott, és számottevően kisebb mint 5 évvel ezelőtt, a visszavándorlást is figyelembe véve az egyenleg nulla körül van – állapította meg a British Telecom (BT) hazai szolgáltatóközpontja és a Medián felmérése. A szakemberek külföldön élő magyarokat kérdeztek többek között arról, mi kellene ahhoz, hogy hazatérjenek.

Különleges kutatás készült, melynek eredményeit most publikálták. A szakemberek először közvetlenül a koronavírus-járvány előtt kérdeztek meg külföldi magyarokat a hazatérési terveikről, majd ezt megismételték az első hullám után, így az is kiderült, hogyan hatott a járvány a kivándorolt magyarok gondolkodására. A két időpont között a tartósan kint tartózkodó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés