FONTOS Itt a kormánydöntése az üzemanyagárak szabályozásáról
 
Előfizetői tartalom

Elárulta a nagy svájci gyógyszercég vezére, miért nehéz küzdeni az újabb és újabb járványok ellen

Portfolio
Tudjuk, hogy mit kell tenni, ha jön egy újabb járvány, márpedig ez benne van a pakliban, de azért nehéz igazán hatékonyan védekezni hosszabb távon is, mert az emberek felejtenek, a figyelem másra irányul, és emiatt a járványra való felkészültség, a beruházási szint csökken – mondta a CNBC műsorában a nagy svájci gyógyszercég, a Novartis vezérigazgatója.

Dr. Vas Narasimhan emlékeztetett rá, hogy az emberiség történetében időről-időre mindig voltak járványok, elég csak megnézni az utóbbi 2-300 év több mint tucatnyi járványát, így az sem lenne meglepő, hogy újabb járvány jönne majd a koronavírus-járvány után. Ennek hatékony kivédéséhez egy nagyon jól fejlett járvány monitoring rendszer és az adatok gyors és világszintű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés