Előfizetői tartalom

Budapesten lehet a foci-Eb döntője is? Megfenyegette a briteket az UEFA

Portfolio
Több ezer VIP-vendéget kellene beengedni karantén nélkül, ellenkező esetben a londoni Wembley stadionból Budapestre vihetik a jelenleg is zajló futball Európa-bajnokság két elődöntőjét és döntőjét – értesült a The Times. Állítólag az európai szövetség (UEFA) már jelezte a brit kormány felé aggályait, jelenleg keresik a megoldást a problémára.

Az UEFA jelezte a brit kormány felé, hogy ha a furball Európa-bajnokság július 6-7-i két elődöntőjére és 11-i döntőjére nem tudja biztosítani a mintegy 2500 VIP-vendég karantén nélküli belépését, akkor a mérkőzéseket a Wembley helyett Budapesten rendezik meg - értesült a The Times. A brit kormány néhány napja halasztotta el az eredetileg június 21-ére tervezett nyitást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés