Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika

Portfolio
Múlt héten a Fed szerdai kamatdöntése után elromlott a hangulat a világ tőzsdéin, miután a jegybank szigorúbb hangnemet ütött meg és 2023-ra kamatemelést prognosztizált. Ezt követően tovább rontotta a hangulatot múlt pénteken, hogy a St. Louis-i Fed elnöke már jövő év végére várja a kamatemelést, ezek után pedig nagyobb eséssel zártak múlt pénteken az amerikai tőzsdék. Az európai tőzsdék a kimondottan rossz ázsiai tőkepiaci teljesítmények után szintén eséssel nyitottak, azonban délutánra elkezdték ledolgozni a mínuszokat és végül emelkedéssel zártak. Nagyon komoly esést láthatunk azonban ma a kriptovalutáknál, a befektetők nem nézik jó szemmel, hogy Kínában elkezdték bezárni a kriptobányákat és tovább szigorításokra is lehet számítani a kriptopiacon. Felemás kezdést láthattunk a tengerentúli tőzsdéken, de végül a múlt heti rossz teljesítményét követően a Dow, az S&P 500 és a Nasdaq is pluszban fejezte be a napot.

2021. június 21. 22:03 Pluszban zárt Amerika A vezető amerikai indexek pluszban fejezték be a napot, a Dow Jones 1,8, az S&P 500 1,4, a Nasdaq 0,8 százalékos pluszban zárt. Dow árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-10634 img").remove();...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái