FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Nagyon csúnya, ami a kriptopiacon történik, 5 havi mélypontra ütötték a bitcoint

Portfolio
Folytatódik a kriptovaluták elmúlt időszakban látott mélyrepülése, a bitcoin árfolyama ma 30 000 dollár alá került, ami nem csak lélektanilag, de a technikai szempontból is fontos szint. Az általános kriptopiaci hangulatromlás egyértelműen a kínai szigorításokra vezethető vissza, hiszen a pénzügyi szolgáltatókra vonatkozó tiltások mellett a bányászat betiltását célzó újabb lépéseket tett Peking. Ahogyan azt már megszokhattuk, a bitcoin esése magával rántotta a többi népszerű kriptovalutát is.

Tovább szakadnak a kriptovaluták Alaposan elromlott a hangulat ma a kriptovaluták piacán, a legfontosabb és legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, a bitcoin árfolyama 6 százalékot esett, ilyen szinteken legutoljára január végén járt az árfolyam. Bitcoin árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés