Előfizetői tartalom

Annyira lelassult itthon az oltakozás, hogy egyre több uniós ország hagy le minket keleti vakcinák nélkül is

Portfolio
Hetek óta lassan nő idehaza az elsőre beoltottak száma és így mostanra oda jutottunk, hogy már Belgium és Finnország is lehagyott minket az elsőre átoltottak arányában és néhány napon belül még számos más uniós ország is lehagy minket, pedig nekik nem volt és most sincs keleti vakcinájuk. Sőt, az uniós átlagos átoltottsági ráta is nemsokára utoléri a magyart.

A legfrissebb, pénteki adatok szerint egy nap alatt csak 9332 ember kapta meg idehaza elsőre az oltását, ami hosszú ideje a legalacsonyabb hétköznapi adat és jelzi, hogy nem most a hétvégén, hanem csak valamikor a jövő hét közepe körülre lehet reális az 5,5 millió elsőre beoltott, amikortól az újabb lazítások érvénybe léphetnek: Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 25. Megszűnik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés