Előfizetői tartalom

Tovább drágul a benzin, közel a történelmi csúcs

Portfolio
Közel 454 forintba került 2012 áprilisában egy liter benzin a magyar kutakon, az az eddigi történelmi csúcs. Nagyon más világ volt az, mint a mostani, az olaj másfélszer annyiba került, a forint viszont jóval erősebb volt, mint most, a jelenlegi alacsonyabb olajárból, de a jóval gyengébb forintból viszont olyan magas üzemanyagár jön ki, ami nagyon közel van az új rekordhoz. Szerdától újabb üzemanyagár-emelkedés jön, amivel a benzin ára közel 9 éves csúcsra emelkedik, és már csak néhány forintra vagyunk a történelmi rekordtól.

Történelmi csúcs felé vágtat a benzinár Szerdán változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információ szerint a benzin literenkénti átlagára 2 forinttal 441 forintra emelkedik, míg a gázolaj literenkénti átlagára ezúttal nem változik, 443 forint marad. Ez azt jelenti, hogy a mostani szintek több éves csúcsnak felelnek meg: a benzin legutoljára 2012.09.14-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés