Előfizetői tartalom

Tovább drágul a benzin, közel a történelmi csúcs

Portfolio
Közel 454 forintba került 2012 áprilisában egy liter benzin a magyar kutakon, az az eddigi történelmi csúcs. Nagyon más világ volt az, mint a mostani, az olaj másfélszer annyiba került, a forint viszont jóval erősebb volt, mint most, a jelenlegi alacsonyabb olajárból, de a jóval gyengébb forintból viszont olyan magas üzemanyagár jön ki, ami nagyon közel van az új rekordhoz. Szerdától újabb üzemanyagár-emelkedés jön, amivel a benzin ára közel 9 éves csúcsra emelkedik, és már csak néhány forintra vagyunk a történelmi rekordtól.

Történelmi csúcs felé vágtat a benzinár Szerdán változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információ szerint a benzin literenkénti átlagára 2 forinttal 441 forintra emelkedik, míg a gázolaj literenkénti átlagára ezúttal nem változik, 443 forint marad. Ez azt jelenti, hogy a mostani szintek több éves csúcsnak felelnek meg: a benzin legutoljára 2012.09.14-én...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái