Előfizetői tartalom

Orbán Viktor megígérte, és máris vadonatúj intézkedéseket jelentett be Szijjártó Péter

Portfolio
Fontos bejelentéseket tehetünk ma közösen - kezdte Szijjártó Péter külgazdasági miniszter a Gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs pénteki ülését megelőzően, Parragh László kamarai elnök társaságában. A tárcavezető ismertette azt a hat javaslatot, amit az operatív törzs kezdeményezésére elfogadott már a kormány és jelezte, hogy milyen lépések vannak még tervben.

Hat lépés a beruházások érdekében A miniszter azzal kezdte, hogy a gyors oltási programnak köszönhetően Magyarország elsőként indíthatta újra a gazdaságát Európában. Az az érdekünk most, hogy ez az újraindítás a leggyorsabb legyen egész Európában - mondta a tárcavezető. A cél, hogy kiaknázzuk az így elért 1,5-2 hónapos előnyt - fogalmazott. Az operatív törzs letette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés