Előfizetői tartalom

Egészen elképesztő, hogy akadályozza meg Kína, hogy a delta variáns megfertőzzön 7,3 millió embert

Portfolio
Kína vezető járványügyi szakértője, Zhong Nanshan a hétvégén beszélt arról, hogy Kínában folyik jelenleg a legtöbb, koronavírus elleni vakcinafejlesztés. Ami ennél is érdekesebb, hogy a szakember elárulta, hogy sikerült megfékezni a delta variáns terjedését egy városban, ahol könnyen 7,3 millió beteg lehetett volna.

A Global Times cikke számol be arról, hogy Kínában jelenleg 71 vakcinát fejlesztenek a koronavírus ellen, ezzel az országban folyik messze a legnagyobb kapacitású vakcinafejlesztés a világban. Kína vezető járványügyi szakértője, Zhong Nanshan megosztotta Guangzhou város delta variánssal szembeni harcának részleteit is, amely több mint 20 napig tartott. Az epidemiológus szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés