Előfizetői tartalom

Váratlanul sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Matolcsy György

Portfolio
Előre meg nem hirdetett, váratlan találkozót és sajtóeseményt tartott a jegybankelnök és a miniszterelnök. Az elhangzottak alapján a találkozó apropóját az adta, hogy Orbán Viktor megtekintette az MNB által őrzött aranytartalékot a jegybank logisztikai központjában. A miniszterelnök azt hangsúlyozta, hogy a pénz értékét három dolog garantálja: az arany, a jegybank és a kormány.

Veszélyes idők jönnek, nem tudja folytatni a világ az életét ott, ahol a járvány előtt abbahagyta, és ilyenkor tartalékra, fedezetre és biztonságra van szükség - jelentette ki a miniszterelnök kedden az MTI beszámolója szerint, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) budapesti logisztikai központjában a jegybankelnökkel tartott sajtótájékoztatóján. Orbán Viktor, miután a jegybankelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés