Előfizetői tartalom

Virológus: legalább 300 ezer beoltott magyarnak nincs védettsége

Portfolio
A Sinopharmhoz hasonlóan az AstraZenecával oltottak 15-20 százalékánál sem alakul ki a megfelelő védettség – mondta Rusvai Miklós az ATV-nek. A virológus szerint: legalább 300 ezer olyan honfitársunk van, akik megkapták az oltást, mégsem váltak védetté. A virológus hozzátette: annak ellenére, hogy a kormány nem támogatja, nem jogellenes Romániába utazni a harmadik oltásért.

Az AstraZenecánál is nagyon magas sajnos azok aránya, akiknek nincs antitestjük – mondta Rusvai Miklós. Csak az AstraZenecánál lehet sejtes védelem, a Sinopharmnál erre kevés esély van – tette hozzá a víruskutató, aki szerint az AstraZenecával oltott emberek 15-20 százalékát, a Sinopharmmal oltottak 30 százalékát érintheti a probléma, ez összesen 300 ezer embert jelent....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés