Előfizetői tartalom

Itt a kormány bejelentése: új oltási akciót indítanak

Portfolio
Kivételesen nem csütörtök délelőtt volt a héten a Kormányinfó, ugyanis Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szerda délután 3-kor állt az újságírók elé. A miniszter bejelentette, hogy a kormány a 60 év felettiek számára, akik eddig nem vették fel az oltást, új oltási akciót indít, személyesen keresik meg az érintetteket. Ez meglehetősen új fejlemény, azonban egyáltalán nem váratlan annak fényében, hogy az uniós országok között elmaradt ennek a korosztálynak a beoltása idehaza. A tárcavezető az építőipari anyagok drágulását megfékező friss kormánydöntéseket is ismertette.

2021. július 07. 17:23 Megosztás Büntetőeljárás Büntetőeljárás van folyamatban azokkal szemben, akik védettségi igazolványt hamisítottak - mondta Gulyás. Kapcsolódó cikkünk 2021. 07. 07. Oltás nélkül juttatott védettségi igazolványhoz több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés