Előfizetői tartalom

Jakab Ferenc: fellélegezhetünk, de jön a negyedik hullám

Portfolio
Fellégezhetünk a harmadik hullám után, a negyedik hullám előtt. A csatát megnyertünk, de a háborút nem - vetítette előre Jakab Ferenc a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjában tartott Covid-konferencián, amelyen a kutatók a koronavírus-járvány kapcsán az elmúlt másfél évben szerzett tapasztalataikat összegezték.

Az egyetem honlapján olvasható tudósítás szerint, amely alapján a szakértő szemléltette a hazai koronavírus kutatás fontosabb irányait, valamint felvillantotta a járvány alatt a PTE Szentágothai János Kutatóközpontjában végzett munka elemeit is a diagnosztikában való részvételtől a hatóanyag vizsgálatokig. "Hozzávetőlegesen 450 ismert vagy újonnan szintetizált hatóanyag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés