Előfizetői tartalom

Beoltott magyarok százai mennek Romániába, hogy újra beoltsák őket

Portfolio
Egyfajta vakcinaturizmus indult Romániába, ahol már hétszáznál is több magyar kapott oltást - közölte a román operatív törzs Magyar Hang érdeklődésére. Minderre azért van lehetőség, mert a szomszédos országban azok is kaphatnak oltást, akiknek Magyarországon - akár a Sinopharmmal történt - vakcinázást követően nem alakult ki a megfelelő védettségük a koronavírussal szemben. A magyar kormány mindeközben ezt tagadja.

Emlékeztetnek a cikkben Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a június 24-i kormányinfón tett kijelentésére, amely során a Belügyminisztérium ellenőrzésének eredményére hivatkozva cáfolta, hogy Romániában járnak oltásért azok, akik korábban kínai vakcinát kaptak itthon, de nincs elég antitestjük a védettséghez. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 30. Bajban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés