Előfizetői tartalom

Már 66 milliárd forintosra hízott az egészségipari támogatási program, újabb két beruházást adott át Varga Mihály

MTI
|
Portfolio
Két olyan beruházást is átadott ma Tökölön és Szigethalmon Varga Mihály pénzügyminiszter, amelyeket a kormány együttesen mintegy 2 milliárd forinttal támogatott az eddig 66 milliárdos keretösszegűre hízott Egészségipari támogatási programban (Etp). Az Etp keretében összesen 82 egészségipari fejlesztés jön létre 86 milliárd forint összértékben, amelyhez a kormány 66 milliárd forintos támogatást nyújt a vállalkozásoknak, és a fejlesztésekkel összesen 5700 munkahely válik biztossá - jelezte a tárcavezető.

A miniszter rámutatott, hogy az Etp elindításakor elsősorban az önellátást tűzte ki célul a kormány az egészségipari termékek és alapanyagok terén, és ezt a kihívást kevesebb mint egy év alatt sikerült teljesíteni számos területen. Varga Mihály a Pest megyei településeken előbb a Magyar Piszke Papír Kft. egészségipari fejlesztését, majd a Rex-San Kft. egészségipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés