Előfizetői tartalom

Bejelentették: egy hét múlva a brit kormány is feloldja a korlátozásokat

MTI
A brit kormány egy hét múlva feloldja a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére elrendelt, még érvényben lévő utolsó jogi korlátozások nagy többségét Angliában, de továbbra is javasolja egyes elővigyázatossági ajánlások betartását, például maszkok viselését zsúfolt beltéri helyszíneken - jelentette be hétfőn Sajid Javid brit egészségügyi miniszter.

A döntést nem sokkal később, a Downing Streeten tartott hétfő esti sajtóértekezletén Boris Johnson miniszterelnök is megerősítette. A kormány a múlt hónapban az eredeti, június 21-i időpontról négy héttel későbbre, július 19-re, vagyis jövő hétfőre halasztotta az angliai jogi korlátozások megszüntetését, azzal a céllal, hogy az oltási kampány lépést tudjon tartani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés