Előfizetői tartalom

A nyaralástervezés kellős közepén szól közbe a delta vírusvariáns - Mégis hová, hogyan utazhat a magyar?

Portfolio
Számos utazási korlátozást oldottak fel vagy épp enyhítettek az európai országok a turizmus fellendítése érdekében a nyárra készülve, vagy a nyár elején, azonban a delta variáns felütése ismét komoly fejtörést okoz egyes kormányoknak. A magyar konzuli szolgálat egyébként általánosságban továbbra sem javasolja a koronavírus világjárvány miatt a külföldi utazást, azonban nyilván rengeteg magyar indul el külföldi nyaralásra, az egyes országok intézkedéseinek útvesztőjében azonban nem egyszerű eligazodni. Ezért a Portfolio összegyűjtötte, hogy a magyarok által gyakran látogatott országok és népszerű európai úti célok esetében mivel lehet számolni.

Mint a napokban is jeleztük, több európai országban is romlik a járványügyi helyzet elsősorban a fertőzőképesebb delta variáns terjedése miatt, miközben az oltások felfutása nem annyira gyors, hogy a terjedést megakadályozza, közben az sem mellékes szempont, hogy az országok a szigorú korlátozásokat egyre inkább oldják fel és az emberek is megunták a bezártságot és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés