Előfizetői tartalom

Már közel 100 tagja van a magyar drón koalíciónak, megválasztották az elnökséget is

MTI
Az induló hatvanról a megalapítása óta eltelt két hónap alatt kilencvenhatra nőtt a Magyarországi Drón Koalíció (MDK) tagjainak száma - közölte kedden az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A szervezet első plenáris ülésén megválasztotta a kilenc tagú elnökségét, és döntött a szakmai munkacsoportok létrehozásáról is - tájékoztat az ITM közleménye.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Széchenyi István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), és a HungaroControl Zrt. kezdeményezésére létrejött MDK célja, hogy a pilóta nélküli légijárművek és kapcsolódó technológiák alkalmazási területén működő vállalkozásokat versenyképességük nemzetgazdasági szinten mérhető növekedésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés