Előfizetői tartalom

Novák Katalin: ismét berobbanhat a járvány

Portfolio
Ma már tisztifőorvos asszony is jelen volt személyesen az ülésen és megnyugtató információkat mondott el nekünk. A járvány nyugalmi állapotban van, kevés az új megbetegedés és a kórházi esetszám, ami örömteli és elsősorban a magas átoltottságnak köszönhető. De nem dőlhetünk hátra, aki nem vette fel a védőoltást, azt biztatjuk arra, hogy az vegye fel. Egyre több szó van ugyanis arról, hogy ősszel ismét berobbanhat a járvány - mondta Novák Katalin a Közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs üléséről szóló tájékoztatón.

Járványhelyzet A Közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs szokásos heti ülését követően tartott kedd reggel sajtótájékoztatót Novák Katalin, aki szokás szerint azzal indította tájékoztatását, hogy beszámolt arról, a járványügyi szakemberek hogyan látják az aktuális folyamatokat. Elmondása szerint az ülésen részt vett Müller Cecília országos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái