Előfizetői tartalom

A Semmelweis Egyetem vizsgálata nem volt alkalmas a kínai vakcinával oltottak védettségének mérésére?

Portfolio
Az a teszt, ami nem azt méri, hogy neutralizál-e a vírus, az nem alkalmas a védettség megállapítására - mondta Falus András immunológus az ATV-ben a Semmelweis Egyetem által végzett széleskörű vizsgálatról. A szakember szerint súlyos hiba volt a 60 év felettiek kínai vakcinával való oltása, amit azonnali harmadik oltással kell orvosolni.

A portál beszámolója szerint Falus Andrást az Egyenes Beszéd című műsorban az ezen a héten megjelent két vizsgálatról kérdezték, az egyik a Fővárosi Önkormányzat ellenanyagszint-vizsgálata, a másik a Semmelweis Egyetem tesztje. Az eredmények kapcsán a szakember megjegyezte, hogy a két széleskörű vizsgálat közötti különbség abból adódik, hogy melyik teszttel dolgoznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés