Előfizetői tartalom

Koronavírus: a negyedik hullám megjelent Európában, de ez egy másfajta harc lesz

MTI
|
Portfolio
A koronavírus-járvány negyedik hulláma már néhány európai országban el is indult a jelek szerint, ugyanakkor az átoltottságtól nagyban függ majd, hogy mennyivel lesz másabb az új járványhullám. Az már most látszik, hogy a felfutó fertőzésszámok ellenére jóval kevésbé terheltek a kórházak, mint a korábbi hullámok idején. A ragályosabb delta variáns ugyanakkor az oltatlan lakosság körében komoly probblémákat okozhat még. A koronavírus-járványról szóló híreink percről percre ebben a cikkünkben gyűjtjük össze szombaton.

2021. július 17. 20:33 Megosztás Koronavírus: sokaknak negyedik oltásra is szükségük lesz Akinek egyáltalán nem alakult ki védettség a szervezetében az első két oltás hatására, arra úgy kell tekinteni, mintha egy oltást sem kapott volna – mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés