Előfizetői tartalom

Megszólalt Merkely Béla is a harmadik oltásról

Portfolio
Merkely Béla szerint nem jó, ha az ember fél a megfertőződéstől, ezért jó megoldás felvenni a harmadik oltást, illetve, akik még nem tették meg fontos, hogy mielőbb gondoskodjanak arról, hogy megkapják az első adagot. A Semmelweis Egyetem rektora emellett az antitestmérésről is beszélt a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában, amelyre a Magyar Nemzet figyelt fel.

Merkely Béla szerint az antitestszint nem egyenlő a védettséggel, ez a védettségnek csak egy eleme - írják a cikkben, amely alapján a szakértő azt is kifejtette, hogy az antitestek vizsgálata a betegség lefolyását tudja biztosan igazolni, de a védettség igazolása sokkal bonyolultabb folyamat. A kutató orvos hivatkozott egy, az egyetem által készített felmérésre, amelyet azok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés