Előfizetői tartalom

Közel 750 millió forintból fejleszt az E.On Zalaegerszegen

MTI
Több mint hárommilliárd forintos beruházást hajtott végre 2015 óta Zalaegerszegen az E.On Hungária Csoport, ebből idén mintegy 750 millió forintot fordítanak az áram- és a gázhálózat bővítésére és rekonstrukciójára - közölte szerdán sajtótájékoztatón az E.On Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. vezérigazgatója, egyben az Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Somodi Gábor arról számolt be, hogy a zalai megyeszékhelyen 670 kilométer áramhálózatot és 800 kilométernyi gázvezetéket üzemeltet a cégcsoport, az idei fejlesztések a Zalaegerszegen egyre növekvő ipari és lakossági igények kielégítését szolgálják. Pántya Attila, az E.On Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. szombathelyi üzemvezetője hozzátette: 54 projekt keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés