Előfizetői tartalom

Kemenesi Gábor: bőven van még mozgástere a koronavírusnak, már nyáron jöhet a negyedik hullám itthon

Portfolio
Fölösleges arra várni, hogy eltűnik a koronavírus, és a kórokozó előbb-utóbb mindenkit megtalál – mondta az InfoRádióban Kemenesi Gábor. A virológus mindenkinek az oltást javasolja, és valószínűsíti, hogy visszatér az az idő, amikor maszkot kell hordanunk, amikor távolságot kell tartanunk, mert így lehet megvédeni az oltatlanokat. Sőt, szerinte a vírus szelídülése korántsem következik be a negyedik hullám után.

Az Infostart beszámolója szerint Kemenesi Gábor hangsúlyozta, amit most látunk, teljesen illik a járványokról alkotott tudásunkba. Ez a vírus azért különleges, mert az emberiség nagy része még most sem immunizált ellene, mert vagy nem találkozott ezzel a vírussal vagy nincs vakcinázva ellene, tehát fogékony rá. Ezért van most nyáron is járványhullám. A virológus kifejtette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés