Előfizetői tartalom

Megelégelték az emberek a vírust: robban a delta variáns, de egyre többen mennek külföldre nyaralni

A vírus delta variánsának globális - és különösen európai - terjedése egyelőre nem fogta vissza a magyar turisták utazási kedvét. Akkora pörgés ugyan nincs, mint 2019-ben, de egyre többen utaznak újra a közkedvelt tengerparti célpontokra. Főképp Törökországba, Görögországba, Horvátországba és Olaszországba utaznak az emberek. Újdonság, hogy most a nyári időszakban is van érdeklődés a Maldív-szigetekre és a Seychelles-szigetekre.

A koronavírus-járvány delta variánsának erősödése sem csökkenti a külföldre vágyó magyarok utazási kedvét, nincsenek a főbb cél tengerparti célpontoknál tömeges visszamondások. Az emberek belefásultak a járvánnyal kapcsolatos hírekbe, aki utazni akar, és be van oltva, az megy – mondta el az idei nyár tapasztalatait Tarnóczi Barna, a Tensi Holiday értékesítési igazgatója....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés