Előfizetői tartalom

Már 200 milliónál jár az összes igazolt fertőzött száma a világban, egyre több helyen tombol a negyedik hullám

Portfolio
Világszerte már több, mint 193 millióan kapták el igazoltan a koronavírus-fertőzést, közülük sajnos már 4,143 millióan elhunytak a szombat reggeli világszintű összesítés szerint. Európában, és az Egyesült Államokban is lényegében már a negyedik hullám felfutását látjuk és egyre több helyen hoznak döntést korlátozásokról, illetve a követező oltásról bizonyos ágazatokban. Az is jellemző az elmúlt napok híráramlásából, hogy egyre több országban lépnek fel az emberek tüntetéseken, erőszakos megmozdulásokon a tervezett korlátozások, intézkedések ellen, így volt ez például tegnap a szlovákiai Pozsonyban, ma pedig az ausztráliai Sydneyben. Közben a tokiói olimpia helyszínén is egyre csak terjed a járvány a szigorú biztonsági intézkedések mellett is. Friss híreink a járványról szombaton.

2021. július 24. 18:33 Megosztás Rendőrökre támadtak a koronavírus-korlátozások ellen tüntetők Párizsban, a hatóság könnygázt vetett be Könnygázt vetett be a párizsi rendőrség csütörtökön a tüntetők ellen, akik az új járványügyi korlátozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés